3.6.18

Burda Style 06/2018

Mnogo volim nedeljna jutra. Nije mi teško da se probudim ranije ne bih li u miru uživala u prvoj kafi i listanju poslednjeg broja Burde. Ništa ne može da zameni to malo zadovoljstvo... Ovo jutro provela sam upravo tako. Listajući junski broj. 


Pošto godišnji odmor planiram sledećeg meseca, obradovalo me je kad sam videla da je ovaj broj prepun modela baš za tu priliku. Ali bukvalno krcat. Teško je napraviti listu omiljenih jer mi se sviđaju svi! Čak i modeli za decu...


E dalje, što se tiče modela koji nisu za leto, more, sve četiri u vis, tu sam nekako uspela da se izborim i napravim uži izbor. Za početak haljina sa fotografije ispod. Savršena za promenjivo vreme ovih dana, kad je ujutru sveže, a preko dana upeče. Takođe, izgleda mi kao nešto što bi bilo lako da se kombinuje uz razne tipove obuće...


Haljina i top sa slike ispod su modeli kao iz editorijala za odmor. Volim kad krojevi u zavisnosti od izbora tkanine mogu da se koriste za dnevnu, a i večernju, malo elegantniju varijantu. 


Od modela za punije, dopale su mi se dve bluze i košulja/haljina. Nisam ekspert, ali čini mi se da bi ovi krojevi odgovarali damama imaju izraženije grudi i stomak. Mada, s obzirom na dužinu bluza, verovatno bi lepo stajale i ženama kruškaste građe...2 коментара: