18.3.13

Moj prolećni must have!

S vremena na vreme desi mi se da se zakačim za neki komad garderobe ili uopšte neku stvar koju prosto moram da imam ili će u suprotnom ceo svet da se sruši.
Tako bi se ovih dana moglo bi se reći da sam opsednuta haljinama od teksasa. Kad god uhvatim malo vremena zveram po netu i časopisima ne bih li našla neku koja mi odgovara.
Za celu ovu sumanutu potragu kriva je moja mama. Da ona pre neki dan nije spomenula naku haljinicu koju sam obožavala da nosim kao devojčica, ja sad ne bih imala pojma da mi je ovog proleća, ako ono ikako reši da dođe, teksas haljina stvarno neophodna. Ali svarno!
Uz nju na listu želja mogla bih da dodam i neku klasičnu jaknu od teksasa, i takođe i pored nje dopišem neophodno! Plus štikliram klasična, iz jednostavnog razloga, da sam se do sad milion puta uverila da je klasika najbolja, a milion i jedan put kupila nešto drugačije.
U svakom slučaju evo fotki koje mi ovih dana okupiraju pažnju.
Uživajte i čitamo se uskoro! :)

 

 
 


6 коментара:

 1. U, najbolja mi je ona u prvom setu fotki s kožnom jaknom. Sjećam se da je moja mama imala 85-te tako divnu divnu teksas haljinu koju bih sada tako rado nosila da ju nažalost nije bacila! Ilina

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Ti kao da pričaš o mojoj mami! Ne znam stvarno šta je s tim ženama, zašto sve dobre stvari ili bace ili poklone nekom kao da ne razmišljaju da se moda stalno vrti u krug i što je još bitnije ni ne padne im na pamet da će možda njihove ćerke to jednom hteti da nose...

   Избриши
 2. odličan post!
  http://nekinovi-klinci.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши