5.11.12

Pločice?!

"Da devojke vole pločice spavale bi u kupatilu." Prosto se naježim svaki put kad čujem ovu i njoj slične rečenice. Verujem da je izmislio neki debeljko pokušavajući tako da opravda svoj nerad. Ali nema veze. Ovo je slobodna zemlja, a u slobodnoj zemlji svako ima pravo da voli šta hoće, spava gde hoći i radi ili ne radi šta god hoće. 

Što se mene tiče, prikloniću se grupi koja voli pločice. Crno-bele, u kupatilu i kuhinji. Tamo mi nekako izgledaju elegantno. Sve dalje od toga teško da bih mogla da svarim, ali ko zna... 
Još jedna osoba koja izgleda voli pločice je i Olivier Rousteing, dizajner Balmaina. Ne znam da li je to zato što mnogo vremena provodi u kupatilu, da ne kažem nešto drugo ;) , ili u kuhinji, ali njega su tako inspirisale da ih je ubacio u kolekciju proleće 2013. Da li će one postati sledeći must have, čekamo da vidimo. 
Što se mene lično tiče, razmisliću. Nisam baš sigurna koliko bih se prijatno osećala kada bih na nekoj žurci ustanovila da se uklapam sa domaćinovim kupatilom... :) 

4 коментара: