17.2.12

Moschino C&C Beautyfood


Devojke!
Prvo, srećan vam početak vikenda! Drugo, ne znam šta ste planirale da radite ovog vikenda, ali se nadam da nije preterano slatko, masno, kiselo ili  ljuto...
Znate, iako je teško za poverovati, zbog ovog belog čuda, približava nam se proleće, tj. sezona proleće/leto. Samim tim tu su i haljinice, majičice, šorčići, suknjičice... Ma raspakivanje totalno! Onda će se videti ko je šta radio ili nije radio u toku zime... Ne želite valjda da obučete novu haljinu, a tip ili još gore drugarica vas pogleda u fazonu "Bambija si pojela debela"! Ne ne ne! Nikako! Zato cure umesto Bambija pređite na nešto lakše. Nešto sočno, moćno, mljackavo, njamiii...Voće?! Da voće! Voće je opet u modi ovog proleća! Čak nas i Moschino Cheap and Chic podseća na to. I to kako! Moschino je u svojim buticima širom sveta instalirao tezge sa voćem i povrćem i kupcima nudio sveže ceđene sokove. Mmmm mljac! Sveže ceđeno voće i shopping ima li išta bolje, da ne kažem slađe?! Sve to u pod sloganom BEAUTYFOOD, što je još i koncept njihove kolekcije za proleće/leto 2012.
Meni se ova ideja veoma pije! Mislim dopada! Šta vi mislite?
 9 коментара:

 1. Genijalna ideja! Taj izlog tako dobro izgleda... Znaju i Cimetovke da je voće u modi... ovaj post i slijedeći posvećen je desertima s voćem! Zato svrati na naš blog, nije pretjerano niti slatko niti masno, baš je kako treba ;)

  ОдговориИзбриши
 2. Baš baš dobra ideja :)
  Ali moj vikend će biti začinjen i sladak ipak :D

  ОдговориИзбриши
 3. Unfortunatly I don't understand what you wrote but I like this photos! x)

  http://gorgeouslookolga.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 4. i ja nemam ništa protiv svježe cijeđenog soka!.....i još dok šopingujem!

  ОдговориИзбриши