13.1.12

Selected

Još večeras i praznici su gotovi. Ufff ovo baš gadno zvuči! Ali nažalost to je gorka istina sa kojom se moramo hrabro suočiti, ma kako to teško bilo...
 
Nema više spavanja do podneva, razvlačenja po kući u pidžami, prežderavanja slatkišima, toga za mene nema odavno jer me je uhvatio neki stomačni virus, gledanja filmova do kasno i svih onih  stvari koje radite kad ne radite. A-a. Više ne. Bar ne u prazničnim količinama. Sad se ponovo treba vratiti na staro i vratiti u normalu. Ako vam se kojim slučajem omaklo, a omakne se mnogima, da ste dobili koje kilce više, ne nervirajte se. Nerviranje je glupo i ne pomaže mnogo. Umesto toga krenite u šetnju. Polako. Za početak neku kratku, pa onda postepeno produžavajte i za mesec dana bičete k'o novi! 
E sad, kad već spomenuh šetnju evo možemo zajedno da krenemo u jednu. Baš sad! I baš odavde! 
Ej! Ček'! Ček'! Polako... Nema potrebe da odmah tražite patike... Neće to biti baš prava štenja... Bar ne večeras. Večeras šetamo, tj. u šetnji pratimo Irinu Lazareanu i Wernera Schreyera u prolećno-letnjoj kampanji za modni brend SELECTED. Spremni? 
Krećemo! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 









 




















19 коментара:

  1. Super text,mala!Nadam se da si se lepo provela za praznike!

    ОдговориИзбриши
  2. ne vredi, ja sam i dalje u praznicnim kolicinama ;)

    ОдговориИзбриши
  3. baš bi mi pasala jedna ovakva šetnjica, bez tri tone slojeva, vunenih kapa i maramica za nos...onako opušteno laganini!

    ОдговориИзбриши
  4. Ja sam izgleda jedina srecna sto su prosli svi ovi praznici, malo su mi bili naporni... :)

    ОдговориИзбриши
  5. Kakve dobre fotke, i outfiti se idealno uklapaju u cijleojupnu atmosferu! Sjajno! DIvan blogić, čitam ga i pratim od sada! :)

    http://fashiondisorderbymms.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. great photos!:):)
    http://spliffedcookies.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  7. jao gledala sam prije par dana ovu kolekciju i ostala bez daha sjajna je kao i tvoj blog pratim

    ОдговориИзбриши
  8. Nisam ni osetila praznike i skontala sam da za studente nema praznika xD i mrzim sto je ispitni rok u januaru pa ne mogu da uzivam!
    A fotke su super, svidja mi se odeca, tonovi koji dominiraju, prugice, sve :))

    ОдговориИзбриши