11.11.11

Sezona klizanja...


U Beogradu još nema snega,ali zato leda već ima. I to u sasvim dovoljnim količinama. Naravno, kad ovo kažem mislim na onaj veštački led, onaj u Pioniru i Pingvinu...
Ja ću ovog puta dati prednost Pioniru, stariji je, bliži mi je, a i nekako je romantičan. Da, da romantičan. Dobro ste pročitali.
Pionir je jedno od onih mesta u gradu gde možete u isto vreme da se sretnete kako sa novim, mladim i modernim Beogradom, tako i sa onim nesto starijim, da ne kažem starim. 
Na tom ledu, mnogi su naučili da klizaju, mnogi se prvi put zaljubili, ili poljubili, neki su mozda čak nešto i polomili tj. nije možda čak, sigurno je bilo dosta onih koji su se u Pioniru izlomili, ali svejedno verujem da veliki broj nas ima nesto zbog čega je vezan bas za to parče leda. A ukoliko nema...pa još uvek nije kasno da nadje razlog da se zaljubi u Ledenu dvoranu i klizanje, sezona je počela tek pre nešto više od mesec dana i trajaće do maja ako se ne varam. 
Zato bez žurbe, organizujte se sa vama dragim ljudima i pravac klizanje! :)
Emine i moje klizaljke sinoć nakon klizanja u Pioniru...
  

10 коментара:

 1. Ja sam u Beogradu isla na NBG na klizanje, i bas mi je bilo super... :) Tamo sam inace prvi put stala na klizaljke, i zaljubila se u taj sport :)
  http://dictionaryoffashion.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 2. obozavam, prosle godine ne znam sto nisam, ove moram, pogotovi=u sto mi je Oionir pored stana heeh!:)

  ОдговориИзбриши
 3. jao klizanje, obožavam!
  jedino što romantiku ubijaju svi oni nabusiti momci kojiu izleću,uleći i kližu kao manijaci...

  ОдговориИзбриши
 4. @Confessions of a Psycho Cat- i treba! :)
  @Jelena K.- niko nije presmotan za klizanje, probaj...
  @Dubravka Dodig- i mene nerviraju, vec neko vreme planiram da nekome od njih postavim nogu, u skorije vreme to cu i da uradim! :)

  ОдговориИзбриши
 5. Malo sam se rastuzila, moja drugarica sa kojom idem inace na klizanje preselila se u NY..kaze ceka me da idemo u Bryant park na kliz!

  ОдговориИзбриши
 6. @fashionmagnolia- Bryant park...mmm...blago se tebi, iskoristi taj poziv obavezno! Ja o tome mastam svaki put kad stanem na led ovde u BG-u...

  ОдговориИзбриши