25.8.11

Zaz!

...Negde piše da je bilo 15 000,a negde 20 000 ljudi,ali to nije bitno! Bitno je to da sam sinoć ja bila jedna od njih! Jedna od onih koji su još u junu kupili karte i nestrpljivo čekali sve do sinoć da uživo čuju i vide nju-ZAZ!
I čekanje se isplatilo-bilo je ffffantastično! Oduševila nas je svojim talentom,energijom,srdačnim srpskim pozdravom (oko kog se fino potrudila),kao i komunikaciom sa publikom,koje nije nadostajalo.
Evo fotografija.
P.S.kvalitet fotografija njie bas najbolji.Sorry
Moje sestre i ja u Novom Sadu par sati pred koncert :)
 
 
Dečak iz publike koji je prevodio sa francuskog :)



6 коментара:

  1. Како оно кажу - Није коме је намењено, него коме је суђено... :)
    Мала повреда неке је омела да присуствују дугоочекиваном концерту... али мени је најважније да си се ти лепо провела! До неког новог заједничког концерта, или сличног догађаја - Цмок!! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ne bih da se hvalim da sam citav koncert bila u backstage-u, malo u fan pitu, malo ispred fan pita... :)

    ОдговориИзбриши
  3. Ajde fan pit,tu sam i ja bila,ali kako dođe do backstage-a ženo?! :)

    ОдговориИзбриши
  4. hehe,pa bekstejdz je najmani problem,i na koncertima i na zurkama,exitu..:) ali kupovina karata....hm,to jos neko radi? sve se svodi na koga poznajes,i na cijem si spisku,pa eto,tako da znas kako se dolazi do bekstejdza ;))))*

    ОдговориИзбриши
  5. da trebalo je da se setim toga,ja sam se ipak nadala da ce reci nesto tipa "bila sam u organizaciji" ili tako nesto,jer biti u bekstejdzu,a da nemas nekog posla tamo, nego si dosao samo da bi posle rekao da si tu bio,malo mi je jadno i ja to nikad ne bih radila...fan pit je zakon,a pogotovo onaj osecaj kad znas da si sam kupio karte za njega,a ne cimao nekog da te pusti,pa makar ti taj neko bio i brat :)

    ОдговориИзбриши