19.12.12

I Wish it could be Christmas Everyday...

I tako...Još jedna praznična sezona je tu.
Moram priznati da sam se već bila uplašila da me je praznično raspoloženje ove godine zaobišlo, ali nije. 
Dobro je. Samo mi se malo pokvario moj predpraznični mehanizam. Bio je malo zakržljao, ali sad je sve u najboljem redu.
Ponovo imam leptiriće u stomaku kad pomislim na prazničnu atmosferu. I dalje se oduševljavam lepo ukrašenim jelkama, staklenim kuglama, šljokicama, zvezdicama, zvončićima, anđelima... A tek gradskom osvetljenju u vreme praznika...Wooohooo! Imam osećaj da su se ove godine vodili logikom " smak će sveta, 'ajde da trošimo struju, ionako nam neće stići račun"... :) 
Naravno kao i svake predhodne, tako me je i ove godine opet uhvatila manija pevanja prazničnih pesama. Ovosezonski hitovi su mi Feliz Navidad i Let It Snow... Čak sam i dečka zarazila pa mukica kuka kako mu iz glave ne izlazi All I Wnat For Christmas Is You. Hihihi. 
Takođe napravila sam čitavu listu prazničnih filmova koje obavezno treba pogledati po 863 put. Jadan M. ima da se smori od tolike količine prazničnog duha. Da ne kažem što ćemo oboje da fasujemo šećernu bolest od ogromnih količina tople čokolade, obične zimske čokloade, medenjaka i svih onih nezdravih i mljac stvari koje idu uz praznične filmove i ušuškavanje.   
Ali šta da se radi, sve je to u duhu praznika... Zar ne?! ;)

3 коментара:

  1. Čini mi se da su sve devojke u vreme praznika iste! :) Sve gnjavimo "christmas" pesmama i filmovima koje gledamo iznova i iznova. U potpunosti se slažem da svakom reči iz ovog posta :) "Santa Claus is coming to town!" *<]:-)}}

    ОдговориИзбриши
  2. Me too!!! 

I LOVE Christmas!!

    ♥ Elle
    www.thehighfeather.com 
    High Feather Twitter
    High Feather Facebook
    High Feather Bloglovin

    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    ОдговориИзбриши