9.12.11

Šljokice :)

Nova godina. Odmah da vam kažem nisam fan. Strašno me nervira i umara taj stav "najluđa je noć i moram se super provesti". Pfffff... Iskreno, meni je najluđa i najbitnija noć svake godine u aprilu, ali o tome nekom drugom prilikom...
 Ali ajde, da ne budem baš totalni novogodišnji Grinch... Evo imak postoji nešto zbog čega mislim da je novogodišnje veče cool. Ta stvarčica su šljokuce! Cool je zbog toga što te večeri možete da se do mile volje tovarite šljokama, a da vas ljudi, koji se nalaze u vašem bližem okruženju, ne gledaju kao čaknutu! Jer, ehej to je ipak "najluđa noć"!
Pa evo, danas sa vama delim najlepšije sličičice koje sam kao hrcak skupljala u toku ove godine, a koje svetlucaju baš kao i NY eve (da, da dobro ste procitali New York eve :)) .... Uzivajte! :)

 
 
 
 
 










12 коментара:

  1. Četvrta slika je magična <3

    I meni stvara pritisak ta "najluđa noć" ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Sve sto vise gledam stvari sa sljokicama sve mi se vise dopadaju. :D

    ОдговориИзбриши
  3. Volim, iako se prije odlučujem za diskretne šljokice poput ovih na baletankama!

    ОдговориИзбриши
  4. Suknja je fenomenalna, inace obozavam sljkice. :)

    http://sreckasfashion.blogspot.com/
    xoxo

    ОдговориИзбриши
  5. Ni ja nisam fan nove godine,ali hajde eto barem mi posluzi kao izgovor za malo shoppinga;)
    xx
    B.

    ОдговориИзбриши
  6. Sjajne fotografije... volim sljokice, pogotovo jer su sada must have, slazem sa sa devojkama i mene smara to cimanje oko toga sta obuci za najludje vece, ali volim kada vidim ovakve fotografije, i volim taj osecaj predpraznicnog raspolozenja.... pozdrav!!

    ОдговориИзбриши
  7. Ni ja nesto ne volim citavu euforiju oko Nove godien, ali potpuno se odobrovoljim kad vidim da nesto svetluca i presijava se :)
    I ove fotke su otprilike instant dobro raspolozenje, bar sto se mene tice! Definitivno treba iskorisitit "najludju noc" za te kič momente :P

    ОдговориИзбриши
  8. Ja obozavam sljokice i bas mi se dopao ovaj post :)

    ОдговориИзбриши
  9. Da mi je neko rekao da ce mi se dopasti sljokice ne bi mu verovala:) Moram priznati da mi se svidja par stvarcica sa sljokicama ako se zna fino iskombinovati:)
    A najvise volim make up sa sljokicama, glittery eye shadows, metallic smokey eye, idealan za novododisnju noć:D

    ОдговориИзбриши